Jan Smit, Noah Kahan, Novastar, Cigarettes After Sex en Fletcher deze week in het popnieuws.

Jan Smit, Novastar, Cigarettes After Sex en Fletcher deze week in het popnieuws

01.03.2024

Lena harkte opnieuw het popnieuws voor je bij elkaar.

Proficiat Kristel en Regi! Het koppel trouwde in het prachtige Zuid-Afrika in het bijzijn van een hoop bekende gasten. Maar ook jij kon de ceremonie vanaf de eerste rij volgen via VTM 2. Het openingslied werd gebracht door Jaap Reesema en zorgde voor een ontroerend moment. Eind dit jaar kan je dit met Regi komen vieren in het Sportpaleis!

Zin in een heel groot feestje? Regi staat vanaf 18 oktober in het Sportpaleis.

——

Jan Smit sluit het hoofdstuk als commentator bij het Eurovisie Songfestival af, maar pakt hierbij een nieuwe muzikale challenge op! Hij is binnenkort de nieuwe DJ bij NPO Sterren NL Radio. De grootste Nederlandse hits zullen in zijn programma zeker niet ontbreken.

Maar ook de grootste hits en bekendste meezingers van Jan Smit kan je live meezingen met ‘Het Beste van Jan Smit’! In maart staat hij op het podium van Trixxo Arena. In juni kan je hem dan weer vinden in Capitole Gent.


——

Olivia Rodrigo heeft haar 21ste verjaardag goed kunnen vieren. Enkele dagen na haar verjaardag, startte ze met haar GUTS tournee in de Verenigde Staten. Over het publiek heen vliegen op een paarse maan, rocken op een gitaar, prachtige piano ballads brengen en zingen door een megafoon in plaats van een microfoon. Olivia kan het allemaal!

Dit zelf eens meemaken? Op 21 en 22 mei verovert Olivia het Sportpaleis met haar GUTS tournee.

——

Knirri, Knarri en Knorri hebben cool, cool, super cool nieuws! De 3 Biggetjes komen naar Trixxo Arena met twee extra voorstellingen! Op 6 april kan je naar de voorstelling komen om 10:30 of om 14:00, maar pas op voor de grote boze wolf! Tot binnenkort!

——

Met het nieuwe album ‘The Best Is Yet To Come’ heeft Novastar een echte hit te pakken! Dat kan ook niet anders, als je een album maakt met de grootste hits uit je carrière. Dit langverwachte album staat momenteel op de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop voor albums. Het harde werk, loont!

De grootste zaalshow van Novastar op 25 oktober 2025 in de Lotto Arena!

——

Cigarettes After Sex weet zich keer op keer weer te bewijzen. Hun unieke, romantische, tevens melodramatische, sound is erg herkenbaar en komt steeds terug in al hun nummers en albums. Nu dus ook in hun nieuwste single getiteld ‘Tejano Blue’. Met deze nieuwe single geven ze al een eerste voorproefje van het album ‘X’ dat uitkomt op 12 juli.

Op 29 oktober staat de dreampop band in Vorst Nationaal.

——

De Amerikaanse zangeres Fletcher heeft een brand new nummer op de wereld losgelaten. De single ‘Doing Better’ staat als tweede track op het album ‘In Search For The Antidote’ dat op 22 maart uitkomt.

Fletcher speelt op 28 april in Vorst Nationaal.


^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief