Er zijn extra tickets beschikbaar voor 'Regi vs Milk Inc.' in het Sportpaleis.

Extra tickets beschikbaar voor 'Regi vs Milk Inc.' in het sportpaleis

30.01.2024

Na de aankondiging van 'Regi vs. Milk Inc.' was er een ware stormloop op tickets. De twee aangekondigde concerten werden er uiteindelijk zes! En of de muziekliefhebbers van het genre er op zaten te wachten!

Intussen werden de technische plannen uitgetekend en blijkt dat meer zitjes dan verwacht een uitstekend zicht op het podium bieden. Ook kunnen ook meer bezoekers op het middenplein de show volgen. Het gevolg is goed nieuws voor wie nog geen tickets had: er zijn extra tickets beschikbaar! En dat is net op tijd, want Regi staat weer volop in de belangstelling.

Afgelopen woensdag haalde hij in ‘zijn’ Sportpaleis voor de derde keer een MIA voor Dance en vanavond start op VTM 2 zijn reality reeks ‘Regi gaat trouwen’.

Regi en zijn team zijn er op gebrand om van de shows van Milk Inc. een waanzinnig muzikaal feest te maken. Nog nooit trad hij op voor zo veel fans, dat motiveert extra om er ‘next level’ concerten van te maken. Regi heeft bovendien nog behoorlijk wat muzikale plannen voor het zover is. Kortom, alles is aanwezig voor een memorabele concertavond.

Koop nu je tickets voor 'Regi vs Milk Inc.' in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief