Clouseau lost met 'Vuurwerk' een eerste song uit het nieuwe televisieseizoen van 'Liefde Voor Muziek' bij VTM.

Clouseau maakt eigen versie van Camille's 'Vuurwerk'

20.02.2024

Clouseau lost met 'Vuurwerk' een eerste song uit het nieuwe televisieseizoen van 'Liefde Voor Muziek' bij VTM.

Binnenkort start bij VTM het 10de verjaardagsseizoen van Liefde Voor Muziek. Speciaal voor dit bijzondere jubileum keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken. Met Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zaten nooit eerder zoveel topartiesten tegelijk in het programma.

Koen en Kris Wauters zijn er ook opnieuw bij en durven het aan de megahit 'Vuurwerk' - die Regi samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en Camille Dhont schreef - in het Clouseau kamp te trekken. Het resultaat is dan ook een op en top Clouseau-nummer.

Het nummer kreeg deze ochtend zijn radiopremière en kan je nu ook online beluisteren. Zorg dat je het later dit jaar luidkeels mee kan brullen met Clouseau in het Sportpaleis. 😉

Voor de Clouseau versie van de songs van Laura Tesoro, K3, Johannes Genard (School is Cool), Suzan & Freek, Stan Van Samang, Jasper Steverlinck en Tourist LeMC is het nog even wachten tot 'Liefde Voor Muziek' start op televisie.

Bekijk 'Vuurwerk' door Clouseau.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief