Stories

vr 25.04.2025

Ervaar een explosieve mix van elegantie en tapdansen in 'Stories', een meeslepend spektakel. De show vertelt het verhaal van Icarus, een jonge acteur die gevangen zit in de filmwereld.

Tussen traditie en moderniteit geeft "Stories" een nieuwe impuls aan tapdansen.

Elegantie en explosiviteit vermengen zich om een narratief spektakel van 1 uur en 15 minuten met een razendsnel tempo tot leven te brengen.

De voorstelling vertelt het verhaal van Icarus, een jonge acteur wiens films een groot succes zijn, maar die in de schaduw lijdt onder de onderdrukkende invloed van zijn regisseur. Na een ruzie met hem, raakt de jongeman gevangen in de film die hem aan de filmmaker bindt.

"Stories" is het eerste spektakel van RB Dance Company, opgericht door Romain Rachline Borgeaud, dat urban jazz en tapdansen combineert. In 2018 was de RB finalist in het programma "La France a un Incroyable Talent", en later zagen we ze in shows als "Danse avec les stars" en "Miss France".

"Stories" heeft drie prijzen gewonnen bij de Trophées de la Comédie Musicale 2022: voor beste choreografie, scenografie en ensemble.

vr 25.04.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorShadow To Live

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief