Luc Jeurissen van Trixxo wint ondernemersprijs

12.06.2023

Luc Jeurissen van Trixxo — naamsponsor van Trixxo Arena en Trixxo Theater — mag zich sinds vorige week de trotse laureaat noemen van de prestigieuze ondernemersprijs van Voka Limburg. Dat werd bekendgemaakt tijdens een inspirerende awardshow op 'Onder de Sterren' in de Trixxo Arena in Hasselt.

Met deze onderscheiding wil Voka Limburg ondernemers en ondernemingen in Limburg aanmoedigen die een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben ten voordele van de provincie Limburg.

“Door een indrukwekkend overnametraject en slimme diversificatie is Trixxo erin geslaagd om continuïteit uit te bouwen in de groei van het bedrijf, en biedt het met haar activiteiten van dienstencheques en uitzendkrachten veel werkgelegenheidskansen in binnen-en buitenland”, verklaart Karin Van De Velde, voorzitter van Voka Limburg.

"Dit is een geweldige bekroning voor het hele team. Trixxo is mijn vierde kind. Ik ben als ondernemer groot geworden dankzij Voka Limburg dus ook mijn welgemeende dank aan hen", aldus de kersverse laureaat.

Bekijk hier de reportage op TV Limburg.

(c) foto: Voka Limburg

Back to overview

Subscribe and receive our newsletter