Overnachten

Hasselt heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar het Trixxo Theater met een bezoek aan de stad.

Met zijn Jenevermuseum, Modemuseum, Japanse tuin, zijn hippe winkelstraten, leuke terrasjes, toffe cafés en fijne eetadresjes is Hasselt een stad op maat van alle levensgenieters. Je krijgt er zo de smaak te pakken!

Hasselt heeft het. Ook voor jou!

Check de website van Visit Hasselt voor meer informatie over toerisme in Hasselt.

Overnachten in Hasselt

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt

Dit hotel is gelegen in het centrum, naast de meest pittoreske haven van Limburg: het levendige Quartier Bleu, de nieuwe hotspot van Hasselt. De recent vernieuwde lobby en brasserie De Boulevard zijn de visitekaartjes van het hotel. Het is een plek met ontelbare mogelijkheden: van eten en drinken tot werken en relaxen, het kan hier allemaal.

A: Kattegatstraat 1, 3500 Hasselt
T: +32 (0)11 24 22 00
E: info@hihasselt.com
W: ihg.com

Holiday Inn Express Hasselt

Holiday Inn Express Hasselt

Dit hotel, gelegen aan de Groene Boulevard van Hasselt, biedt functionele kamers en een gezellige bar. Het hotel ligt in het hart van Hasselt en is dus de perfecte uitvalsbasis om de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken. Geniet bovendien van het gratis continentale ontbijtbuffet. 

A: Thonissenlaan 37, 3500 Hasselt
T: +32 (0)11 37 93 00
E: info@hiexhasselt.com
W: ihg.com

La Butte aux Bois

La Butte aux Bois

La Butte aux Bois, een elegant hotel uit 1924, ligt in een weelderig groen park aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Het biedt een ultramodern wellnesscentrum, het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant Ralf Berendsen onder leiding van de gelijknamige chef en Bistrôt Le Ciel onder leiding van chef-kok Pieter Beurskens. Op slechts 15 minuten rijden vind je Maastricht en Maasmechelen Village.

Geniet 5% korting met de promotiecode TRIXXO24.

A: Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken
T: +32 (0)89 73 97 70
E: info@labutteauxbois.be
W: labutteauxbois.be

Stiemerheide

Stiemerheide

Het stijlvolle Hotel & Golf Stiemerheide is gelegen in het Limburgse Kempen en is gebouwd in de stijl van een Engelse cottage. Het hotel heeft een gratis zwembad en sauna. Hotel & Golf Stiemerheide is een van de belangrijkste toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Het panoramisch uitzicht op de golfbaan Spiegelven met 18 holes en het aangrenzende landschap zorgt voor een rustieke sfeer. Je kan deelnemen aan talloze excursies en fietstochten. Ook is er gelegenheid voor rust en stilte. Het keukenpersoneel serveert seizoensgebonden producten en moderne Belgische en Franse gerechten.

Geniet 5% korting met de promotiecode TRIXXO24.

A: Wiemesmeerstraat 105, 3600 Genk
T: +32 (0)89 35 58 28
E: info@stiemerheide.be
W: stiemerheide.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief