Als je houdt van De Spiekpietjes, dan ga je zeker genieten van het nieuwe boek 'De Snoepjesdief'.

De Spiekpietjes hebben nieuw boek 'De Snoepjesdief' uit

05.10.2023

Heb je kinderen en lees je hen graag voor uit leuke en spannende boeken, dan ken je ongetwijfeld De Spiekpietjes van jeugdauteur Thaïs Vanderheyden. De kleine helpertjes van Sinterklaas houden zich op de gekste plaatsen in huis schuil en informeren de Sint over de kindjes. Sinterklaas kan namelijk niet altijd overal tegelijk aanwezig zijn om te zien of kindjes flink zijn.

Vandaag is er goed nieuws voor alle ouders en grootouders die graag voorlezen. De Spiekpietjes brengen hun nieuwe boek 'De Snoepjesdief' uit.

In het boek draait de snoepjesfabriek van Sinterklaas op volle toeren. Chocolade wordt gesmolten en in mallen gegoten, de ovens worden gevuld met geurige speculaaskoeken en suikerpasta wordt omgetoverd tot de lekkerste spekken en lolly’s.

De helpers van de Sint werken - samen met de Spiekpietjes - dag en nacht om voor alle kinderen van de hele wereld een zakje zoetigheid klaar te maken. Hoofdpiet kijkt alles zorgvuldig na. Maar wat is dat? Er verdwijnen snoepjes uit de grote voorraadkamer van de snoepjesfabriek? We zitten met een snoepjesdief?

Hoe dat verder afloopt ontdek je in het boek 'De Snoepjesdief' dat vanaf vandaag in de boekhandel ligt. Als je houdt van de boeken van De Spiekpietjes, dan ga je zeker genieten van de musical die dit najaar wordt opgevoerd.

Bestel hier het nieuwe boek 'De Snoepjesdief'.

Boek ook je tickets voor 'De Spiekpietjes - Paniek In De Speelgoedfabriek' op 3 december in Capitole Gent en op 19 november in Trixxo Theater Hasselt.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief