Vrijdag betekent een nieuwe portie popnieuws met deze week Lukas Lelie, Lizzy McAlpine, Merol en Het Schlagerfestival.

Wat hebben Lukas Lelie, Lizzy McAlpine, Merol en Het Schlagerfestival met elkaar gemeen?

15.03.2024

TGIF! Want dat betekent versgeperst popnieuws. Met dit keer onder meer nieuws van Lukas Lelie, Lizzy McAlpine, MEROL en Het Schlagerfestival.

Ann Van den Broeck is jammer genoeg niet meer te zien in ‘MAMMA MIA’. Het is tijd om een nieuw gezicht te verwelkomen! Niemand minder dan Maike Boerdam zal nu in de rol van Donna kruipen. Voorheen werd deze rol gespeeld door Ann Van den Broeck, maar zij kreeg een erg mooie kans op haar pad die ze met beide handen heeft gegrepen. We wensen jullie alvast veel succes Ann en Maike!

De hitmusical 'MAMMA MIA' vol ABBA-hits is te zien vanaf 21 maart in Stadsschouwburg Antwerpen. Vanaf 25 april in Capitole Gent en vanaf 3 mei in Trixxo Theater Hasselt.

— —

She’s doing it again, baby! girl in red komt binnenkort met haar nieuwe album. Maar, eerst laat ze nog enkele singles los op de wereld. Het nummer ‘Doing It Again Baby’ is nu overal te beluisteren. In september verovert girl in red Vorst Nationaal met de gelijknamige tournee.

— —

Altijd al eens Lukas Lelie op repeat willen zetten? Dan is er goed nieuws! Zijn twee zaalshows 'Ik doe mijn best' en 'Kwestie van smaak' worden in beperkte oplage gedrukt op vinyl. Zo kan je thuis altijd genieten van zijn humoristische visie op het leven en zijn liefde voor eten.

Toch liever Lukas Lelie eens in het echt zien? Op 13 april staat hij in Capitole Gent.

— —

Ook Lizzy McAlpine komt binnenkort met een nieuw album. Het derde album, getiteld ‘Older', komt in april in de rekken. Maar voordat dit album er eindelijk is, lost ook zij een aantal singles. Het nieuwe nummer ‘I Guess’ is nu overal te beluisteren.

De jonge singer-songwriter Lizzy McAlpine staat in oktober in Vorst Nationaal.


— —

Het Schlagerfestival komt er aan! Nog enkele dagen en dan verandert de Trixxo Arena in een waar Flower Power feest! De gasten en presentator Kürt Rogiers hebben alvast hun outfits uitgekozen. Jullie ook?

Wees snel als je nog een ticket voor Het Schlagerfestival wil! Vanaf 22 maart in Trixxo Arena Hasselt.

— —

De teller heeft lang op 12 gestaan, maar verspringt nu naar 13! Koen en Kris Wauters staan dertien keer in het Sportpaleis. Of ze daar zenuwachtig voor zijn? “Voor ‘Liefde voor muziek’ hebben we veel meer stress”. Liefde voor muziek is van start gegaan op 12 maart en is wekelijks te zien op VTM.

Clouseau speelt vanaf 20 december een reeks van 13 shows in het Sportpaleis.

— —

LESGOOOO! Popicoon MEROL komt met nieuwe muziek! Het nieuwe nummer ‘LESGOOOO’ -ja, zo moet je het ook echt uitspreken- is vanaf nu te beluisteren. Als ze dit nummer brengt in de Lotto Arena wordt het gegarandeerd feest!

Tickets voor MEROL in de Lotto Arena zijn nu verkrijgbaar!

— —

"Ieder jaar opnieuw loop ik blij als een kind rond in de backstageruimte." Deze woorden zijn van VRT-journalist Christophe Vandegoor toen hij afgelopen weekend verslag uitbracht van de Lotto Basketbal Cup. Beluister fragment.

— —

De Night of the Giants zal niet zomaar voorbij gaan. Nee, het wordt zelfs een groot feest, want naast de wedstrijd is er uiteraard ook een halftime show voorzien. Tijdens de ‘Telenet Halftime Smile’ zorgen Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob voor een energieke show met waanzinnige sfeer.

Wil jij zelf ook eens deel uitmaken van zo’n spetterende show? Dat kan! Schrijf je nu in voor het dansteam van Sarah Bossuwé, doe mee aan de talentenjacht en wie weet sta jij straks te dansen in het Sportpaleis!

^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief