Ann Van den Broeck en Helle Vanderheyden in 'Mamma Mia!'

Ann Van den Broeck opnieuw in Mamma Mia!

06.08.2023

De verrassing gisteren - zaterdag 5 augustus - tijdens 'One More Night' in Middelkerke was groot. Stany Crets onderbrak even het feest en maakte van die gelegenheid gebruik om de eerste namen beken te maken voor 'Mamma Mia!'. En dat zijn geen onbekenden! Na de unaniem lovende reacties voor haar vertolking van Donna bij de vorige run, neemt Ann Van den Broeck in 2025 opnieuw deze hoofdrol op zich. Helle Vanderheyden wordt Sophie.

"Zoveel zin in!"

Ann en Helle werden door regisseur Stany Crets voor een goedgevulde Proximus Pop-Up Arena live gevraagd en het antwoord liet niet lang op zich wachten. Beide musicalsterren antwoordden onmiddellijk volmondig ja!

“Jaaaaa! Zoveel zin in! Vrolijk naar het theater en nog vrolijker weer naar huis, want 'Mamma Mia!' was nooit enkel in de zaal een feestje. Ook backstage maakten we ad fundum plezier", liet actrice Ann Van den Broeck weten. "Ik ben ontroerd en dankbaar. Ik ga alles geven! Maar écht álles he. Wat ga ik genieten…”

Helle Vanderheyden: “Hier had ik eigenlijk niet op gerekend. 'Mamma Mia!' is de allerleukste show die ik ooit heb gedaan en ik heb ongelooflijk genoten van de keren dat ik Sophie mocht vertolken. Nu opnieuw gevraagd worden voor die rol, is echt een geschenk. De sfeer in de groep, maar ook het publiek was elke avond fantastisch. De voorstelling heeft veel voor ons betekend in een moeilijke periode en ik kijk er enorm naar uit nu deel te mogen uitmaken van wat ongetwijfeld opnieuw een succes wordt”.

Het succes van ‘Mamma Mia!’

‘Mamma Mia!’ ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End. De show loopt er nog steeds en is wereldwijd nog altijd een ongezien succes. De nieuwe versie van Deep Bridge ging in maart 2020 in première en speelde in de zomer van 2021 en 2022 voor uitverkochte zalen.

‘Mamma Mia!’ was ontegensprekelijk een van de meest succesvolle shows van de laatste jaren. And here we go again, 5 jaar na de première laten we Vlaanderen in 2025 opnieuw meezingen en dansen op Dancing Queen en Voulez-Vous.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief