Willy Sommers

Nieuwjaarsconcert

Koning van het Vlaams populair lied, Willy Sommers zet het nieuwe jaar groots in met zijn fans tijdens zijn nieuwjaarsconcert. Vier mee met Willy.

Willy Sommers is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz: Tijdens zijn intussen meer dan 50-jarige carrière raakte hij niet alleen bekend door talloze hits als “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat De Zon in je hart” en “Als een leeuw in een kooi”, maar ook als presentator en geboren entertainer.

Dat hij vandaag de dag nog steeds één van de meest geliefde Vlaamse artiesten is, werd onlangs nog maar eens aangetoond tijdens de MIA’s, waar hij de award voor ‘Vlaams Populair’ in de wacht sleepte. De bekroning van een succesvolle muziekcarrière, waarmee hij zijn status als dé Koning van het Vlaamse Lied nog maar eens bevestigt!

In 2020 startte Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen en zijn onmiskenbare charisma, beloven het alvast twee onvergetelijke avonden te worden!

Reserveer alvast je plaatsen en kom 2024 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief