Thunder From Down Under

De Australische hotties van Thunder from Down Under komen naar ons land voor een opzwepende show.

Gespierde, halfnaakte Australische mannen veroveren de Vlaamse theaters! 

Australia’s Thunder From Down Under komt terug met hun Welcome Back World Tour 2024

Via Las Vegas komen de mooiste, meest gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under rechtstreeks naar België! 

Het zijn de prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s die garant staan voor een verleidelijke, smakelijke en high-energy show die het publiek graag ziet. 

Thunder From Down Under is geen onbekende meer in dit segment. 

Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen deze hunks al zien optreden en voor hun theatrale shows zijn ze onderscheiden met titels als Best Adult Attraction, Best Male Revue Show in Las Vegas en mochten zij zelfs de sleutel van deze stad in ontvangst nemen. 

Meerdere malen zijn ze als special guest te zien geweest bij NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway, The Ellen DeGeneres Show en vele tv series waaronder Drop Dead Diva. 

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. 

Wie erbij wil zijn moet snel zijn met het bestellen van haar kaarten, want dit Thunder-feest gaat je stoutste dromen waarmaken en moet je beleefd hebben !

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief