Mabel Matiz

De Turkse superster Mabel Matiz komt op 4 februari 2024 naar Hasselt. Hij brak in 2015 door met de hit 'Gök Nerede' en op dit ogenblik doet zijn nieuwe album 'Fatih' het bijzonder goed.

Mabel Matiz begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2000 toen hij begon op te treden in lokale bars en clubs in Istanbul. Hij kreeg al snel aanhang onder de muziekliefhebbers van de stad en zijn unieke geluid en stijl trokken al snel de aandacht van muziekproducenten en platenlabels. In 2012 bracht hij zijn debuutalbum "Mabel Matiz" uit, dat lovende kritieken kreeg en hem een trouwe schare fans opleverde. Mabel Matiz laat zich inspireren door verschillende muzikale genres, waaronder Turkse klassieke muziek, Arabesque en Anatolische rock, evenals internationale pop- en rockmuziek. Zijn teksten behandelen vaak thema's als liefde, verlies en zelfontdekking, en hij wordt geprezen om zijn poëtische en introspectieve songwriting.

Afgelopen jaar scoorde hij een grote hit met zijn single ‘Antidepresan’, waardoor zijn internationale carrière een enorme impuls kreeg. Zijn succes blijft voortduren met zijn nieuwste album "Fatih". Mabel Matiz heeft deze zomer zijn baanbrekende album uitgebracht met maar liefst 25 nummers. Eén van zijn andere belangrijkste hits van Mabel Matiz is "Gök Nerede", dat hij in 2015 uitbracht. Het nummer werd al snel een sensatie en leverde hem brede erkenning op in Turkije en daarbuiten. De videoclip is miljoenen keren bekeken op YouTube. Mabel Matiz heeft tijdens zijn carrière verschillende succesvolle albums uitgebracht, waaronder "Gök Nerede" (2015) en "Maya" (2018). Zijn muziek wordt geroemd om zijn innovatieve en unieke geluid en hij heeft talloze prijzen gewonnen.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief