Dire Straits by Cooking With Knopfler

40 Years Brothers in Arms Celebration Concert

za 17.05.2025

40 jaar ‘Brothers in Arms’! Vier mee met Cooking with Knopfler op 17 Mei in Trixxo Theater Hasselt. Herbeleef de grootste Dire Straits-hits als ‘Money for Nothing’ en ‘Sultans of Swing’.

De legendarische band Dire Straits rond Mark Knopfler kan terugkijken op een rijke geschiedenis waarin prachtige muziek is voortgebracht die tot op de dag van vandaag tijdloos is gebleken. De originele band is al jaren niet meer actief.

Op 17 mei zal het exact 40 jaar zijn dat het legendarische album 'Brothers in Arms' uitkwam en dit wordt gevierd met een uniek concert. Cooking with Knopfler, met Bart Buls (van o.a. Vive La Fête) en David Piedfort (van o.a. de Guy Swinnen Band) als de Sultans of Swing van de lage landen, houden de muziek van Dire Straits levend en zetten tijdens hun concerten de ultieme Straits-sfeer op een verbluffende wijze neer. Ervaar de meesterlijke uitvoeringen van klassiekers en geniet van een avond vol muzikale nostalgie die je niet snel zal vergeten. Deze show wordt dus opgehangen aan het album 'Brothers in arms', het best verkochte album van de groep mede dankzij onsterfelijke hits als 'Money for Nothing' en 'Walk of Life'.

30 jaar na het uiteenvallen van de groep en 40 jaar na hun absolute meesterwerk is het tijd voor een ultiem eerbetoon in Trixxo Theater Hasselt. Mis deze unieke datum niet!

za 17.05.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSHOW-TIME.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief