Musicalproducent Deep Bridge kondigt breaking news aan

03.07.2023

"Dit seizoen was op vele vlakken een grote uitdaging, maar nu kijken we met véél goesting naar de toekomst. Volgende week komen we met groot nieuws en stellen we niet één, maar twee nieuwe shows voor. Stay tuned", klinkt het op Instagram. Het bericht werd intussen al meer dan 600 keer geliked. Ben je benieuwd over welke voorstellingen het gaat, hou dan ook de instagram van Stadsschouwburg Antwerpen in de gaten.

Deep Bridge maakte intussen ook bekend dat het extra voorstellingen van de topmusical 'Hairspray' plant. Zo kan je ook op 14 maart 2024 naar Stadsschouwburg Antwerpen, 29 maart 2024 naar Capitole Gent en 12 april naar Trixxo Theater Hasselt naar deze show.

"Hoewel ‘Hairspray’ gewoon dikke fun is en boordevol dans, humor en heerlijke muziek zit, worden ook maatschappijkritische en nog steeds brandend actuele thema’s zoals racisme en bodyshaming niet uit de weg gegaan. Het is die felgesmaakte mix van tegenstellingen die van ‘Hairspray’ een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld maakt."

Retour à l'aperçu

Abonnez-vous à notre newsletter