Afficher ce site en français | View this website in English

The Music of J.Williams vs H. Zimmer 40 years of fabulous film scores

Zimmer vs Williams wordt uitgesteld naar zondag 16 oktober 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstelling, initieel voorzien op 21 juni 2020, verplaatst naar 15 november 2020, 21 maart 2021 en 10 oktober 2021 opnieuw te verplaatsen naar zondag 16 oktober 2022. 

Update 27.08.2021

The original London production

Nadat de Royal Albert Hall in Londen voor de bijl ging, is het nu de beurt aan België om kennis te maken met de wereld van John Williams!

Tijdens een indrukwekkende carrière van 30 jaar creëerde de Amerikaanse componist de meest memorabele filmmuziek van zijn tijd. Om nog te zwijgen van zijn legendarische samenwerking met Steven Spielberg.

Hij schreef de muziek voor, en we noemen er slechts enkele, ET, Harry Potter, Indiana Jones, Stars Wars, Jaws, Jurassic Park, Minority Report, Superman, Schindler’s List, Hook, Close Encounters…

Deze filmmelodieën zijn in de loop der jaren gemeengoed geworden. Zij maken deel uit van ons leven, zij ontroeren ons keer op keer!

Op algemeen verzoek wordt dit aan John Williams opgedragen concert uitgebreid met de composities van Hans Zimmer.

Het zijn de bekendste melodieën van Hans Zimmer die dit uitzonderlijke concert zullen verrijken. Batman, Man of Steel, Gladiator, Pirates of the Caribbean krijgen zo het gezelschap van Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park en zovele andere!

Onder leiding van de charismatische Engelse dirigent Anthony Inglis (London Symphony Orchestra) nemen de 72 muzikanten van het groot symfonisch orkest je mee in een ongelooflijk muzikaal totaalspektakel voorzien van de nodige special effects!

Een onvergetelijke show om de volle twee uur intens van te genieten!

Kaarten kosten 38, 48, 58, 69 en 78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Kalender

zo 16.10.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 15:00
Aanvang - 16:00

Trixxo Theater

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Music of J.Williams vs H. Zimmer - 40 years of fabulous film scores" wordt georganiseerd door Classicall Productions