Afficher ce site en français | View this website in English

The Magic of Motown

The Magic of Motown in Trixxo Theater Hasselt wordt verplaatst naar donderdag 2 juni 2022.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 17.09.2021

——-

The Magic of Motown
Na shows in Antwerpen en Oostende komt The Magic of Motown eindelijk naar Hasselt!

Maak je op voor een ononderbroken spektakel van Motown-hits, glitterpakjes, duizelingwekkende danspasjes en muzikaal toptalent in een spetterende concertervaring.
Herontdek dé klank van een generatie met de tijdloze muziek van Marvin Gaye, Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, The Supremes, The Four Tops, Martha Reeves, The Jackson 5, Smokey Robinson en vele anderen. Denk aan sensationele covers door een buitengewoon getalenteerde cast en band. Dit adembenemende concertspektakel neemt je mee op een muzikaal avontuur naar je favoriete nummers, zoals ‘Ain’t No Mountain’, ‘Signed Sealed Delivered’, ‘Grapevine’, ‘Get Ready’, ‘Dancing In The Streets’, ‘My Girl’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘Uptight’, ‘Endless Love’, ‘My Cherie Amor’, ‘All Night Long’, ‘Heatwave’ en veel meer.
Overal waar de onstuitbare Magic of Motown-show neerstrijkt, worden muziekliefhebbers getrakteerd op het grootste feest van het jaar! Al meer dan een miljoen gelukkigen zagen deze show – niet verwonderlijk dan ook een van Engelands grootste succesproducties in de theatergeschiedenis – onder wie ook de Britse koningin Elizabeth II tijdens een gastoptreden op de Royal Variety Performance.

Tickets 37, 42, 47 en 52 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 09.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

verplaatst

Tele Ticket Service

do 02.06.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Magic of Motown" wordt georganiseerd door Gracia Live